Website Waddenhavens

Opdrachtgever

Waddenhaven Texel

De Wadden zijn in trek bij vaarfanaten. De zeiljachten, platbodems en andere boten die aanmeren in de jachthavens, willen graag weten of er plek is, voordat ze koers zetten naar het eiland. Voor de Waddenhavens maakte EN/OF een handige site. Je kunt checken of er plekken beschikbaar zijn.

» Bekijk deze site

Website Texelselect

Texel Select

Texel Select is het resultaat van drie verhuurders van vakantiewoningen, die de handen ineen hebben geslagen. Kobeko, De Muy en Vredelust vergroten met een gezamenlijk advertentiebugdet hun bereik. Ze hebben EN/OF ingehuurd om dit budget zowel online als offline doordacht te besteden. EN/OF maakte ook de online portal die leidt naar de drie bedrijven: hij staat standaard op een van de hoogste plaatsen in Google.

» Bekijk deze site

Website Hotel Opduin

Hotel Opduin

Op de toppen van de Texelse duinen ligt het 4-sterren Grand Hotel Opduin. Zodra je de lobby instapt, proef je de sfeer van luxe en verwennerij. Het thema 'Hamptons van de Wadden' komt in alles naar voren. Ongekende gastvrijheid, een modern interieur waar je de invloed van de zee terugziet. En dat wil Opduin ook online uitstralen. EN/OF ontwierp en bouwde een stijlvolle site, waarmee je alvast in de stemming komt! Uiteraard met koppeling naar het online boekingsysteem van het hotel.

» Bekijk deze site

Website Vredelust

Bungalowpark Vredelust

De eigenaren van dit vakantiepark aan de rand van het bos zijn klant vanaf het eerste uur. Hun park bevindt zich op loopafstand van bos, strand en zee. De mooie ligging grote tuinen en gezellige bungalows verkopen zichzelf: EN/OF maakt het makkelijk met een pakkende site en handige online boekingsmodule.

» Bekijk deze site

Website Texelduinen

Opdrachtgever

Texelduinen

Als je echt wilt overnachten in een 'pareltje' op Texel, dan surf je naar de site van Texelduinen. Een verhuurder met allerlei bijzondere accommodaties. Van een appartement in een stolpboerderij - mét bedstee - tot een huisje aan de dijk. Ook zakelijke groepen kunnen bij Texelduinen terecht voor een avontuurlijke trip naar Texel, van A tot Z geregeld. EN/OF ontwierp de site en koppelde deze aan het reserveringssysteem Bookzo.

» Bekijk deze site

Dennenoord brochure

Dennenoord

Er zijn gasten die al jaren komen. En geef ze eens ongelijk. Op het vakantiepark, grenzend aan het bos, kun je heerlijk vakantie vieren. Comfortabel accommodaties in een groene omgeving, knusse speeltuinen voor de kleintjes. EN/OF mag zich ook tot de ‘vaste’ gasten rekenen. De brochure is van onze hand; we regelen de fotografie (met echte gasten), schrijven teksten en verzorgen de opmaak en het drukwerk.

Website De Muy

Bungalowverhuur De Muy

Zelfs Texelaars moeten altijd even een drempeltje over; De Cocksdorp is 'een end weg'. Het is verder van de boot dan andere dorpen, maar beslist de moeite waard. De Muy verhuurt huisjes in het noorden van het eiland. Wij hielpen het bedrijf om toeristen online kennis te laten maken met het prachtige gebied 'achter de Rugediek'.

» Bekijk deze site

Woontij Ondernemersplan

Opdrachtgever

Woontij

Een plan in de vorm van een boekje. Met treffende teksten en prachtige foto's. Een bewaarexemplaar waarmee we veel respect oogstten bij vakgenoten en waar de klant stil van werd... EN/OF redigeerde de inhoud, deed interviews, schreef verhalen en kaders. En zorgde voor een prettig leesbaar plan in een aantrekkelijk jasje.


TESO brochure

TESO Bootdienst

Als we vertellen dat we op Texel wonen, krijgen we vaak de vraag: 'moet je dan met de boot?' 'Ja, dat is verreweg het handigst', antwoorden wij dan diplomatiek. EN/OF maakt jaarlijks verschillende uitingen voor Teso, een onderneming die grotendeels in handen is van Texelaars. De informatiebrochure is bijvoorbeeld van onze hand.

Brochure Dennenoord

Opdrachtgever

Vakantiecentrum Dennenoord

Er zijn gasten die al jaren komen. En geef ze eens ongelijk. Op het vakantiepark, grenzend aan het bos, kun je heerlijk vakantie vieren. Comfortabel accommodaties in een groene omgeving, knusse speeltuinen voor de kleintjes. EN/OF mag zich ook tot de ‘vaste’ gasten rekenen. De brochure is van onze hand; we regelen de fotografie (met echte gasten), schrijven teksten en verzorgen de opmaak en het drukwerk.


Opdrachtgever

Kaapskil museum van jutters en zeelui

Website Tex-Lin

Tex-Lin

Jacco Vinke, de man achter het meest hygiënische bedrijf van Texel, is naast buurman ook klant van EN/OF. We maakten Jacco's online etalage. Hier kun je zien hoeveel Texelse bedrijven dankzij Tex-lin glanzen en blinken. Jacco adviseert over de juiste producten en levert linnengoed aan bedrijven en logiesverstrekkers.

» Bekijk deze site

De Noordkroon display

De Noordkroon

Je hebt een prachtig product in huis. Gemaakt van bestanddelen uit de wolvacht van Texels bekendste inwoner: het Texelse schaap. Goed tegen roeibillen, schaatswangen, jeuk bij spataderen, schrale huid. En zo kunnen we nog even doorgaan! Om de potjes aan de man/vrouw te brengen, maakte EN/OF een handige display. Het eilandgevoel spat eraf: winkeliers geven het graag een plekje op hun toonbank.

Krim Magazine

Vakantiepark De Krim

Hoe lekker is het om aan het begin van je vakantie een magazine te krijgen, waarin echte en verrassende verhalen over Texel staan. EN/OF ontwikkelde het concept van het Krim Magazine, regelde out-of-the-box denkende fotografen, schreef teksten en bewaakte de productieplanning. Onze ontwerpers gingen zich creatief te buiten aan pakkende pagina's en we leverden de gedrukte exemplaren op De Krim.

Opdrachtgever

Bungalowpark Vredelust

Website De Lieuw

Agrarische Natuurvereniging De Lieuw

Deze natuurvereniging zorgt er samen met Texelse boeren voor dat agrarisch gebied aantrekkelijk blijft voor vogels, planten en insecten. De Lieuw zaait de randen van akkers bijvoorbeeld in met bloemen. Deze veranderen hierdoor in een walhalla voor vlinders. Vanaf de wandelpaden van De Lieuw kun je met eigen ogen zien hoe natuur- en argrarisch landschap 'samenwerken'. EN/OF maakt de complete huisstijl: van folders en bebording tot de site.

» Bekijk deze site

Website Tjempaka

Woontij

In Den Helder, op het terrein van het voormalige Lidwina ziekenhuis en vlakbij het winkelcentrum en het station, verrijst een nieuwbouwproject in de wijk Tjempaka. EN/OF maakte een in het oog springende verkoopbrochure en website over deze 16 starterswoningen in opdracht van Stichting Woontij.

» Bekijk deze site

Zilt & Zo advertentie

Zilt & Zo

tekst

Opdrachtgever

Paradigm Enterprice

Website Kobeko

Opdrachtgever

Kobeko

In en rond De Koog liggen bungalows verscholen op de mooiste plekjes. Kobeko verhuurt ze, en je kunt het grote aanbod vinden op de site die wij voor ze ontwerpen. Met handige boekingsmodule, zodat je gelijk je favoriete huisje kunt vastleggen.

» Bekijk deze site

Silvia Schraag

Silvia Schraag | Ontwerper

Sterk: in het complete plaatje
Werkt: het beste op 3 FM
Fabriceert thuis: grappige kinder-kamer-schilderijtjes
Wakker te maken: voor dagje playa del aya (paal 12)
Houdt: van haar autominnende mannen
Onafscheidelijk: van haar zonnebril

Website Verwarming Centrale

Verwarming Centrale

Dit bedrijf uit Purmerend weet alles van centrale verwarming, stadsverwarming, boilers/geisers/gashaarden en ventilatie. De bedrijfsleiding vertrouwde de vormgeving en bouw van haar website toe aan EN/OF.

» Bekijk deze site

Rabobank Digizine

Opdrachtgever

Rabobank Noord-Holland Noord

EN/OF levert elk kwartaal een aantal puntige teksten voor dit digitale magazine van Rabobank Noord-Holland Noord. In een kort bestek de kern van de zaak beschrijven, dat is het motto. Als ware woordkunstenaars brengen we sfeer en informatie samen in een pakkende tekst.


Folders TX10

Opdrachtgever

Blom/Boom

Hoe recht door zee wilt u het hebben? EN/OF maakte voor twee vissers, die jaarrond toeristen rondvaren over de Waddenzee, een treffende en duidelijke folderlijn. Met korte teksten, die je de loopplank over ‘lokken’. Ons communicatieadvies: een duidelijke scheiding en profilering van de drie boten waarmee de Texelaars het Wad opgaan.


Website Body & Brein

Body & Brein

Goed zorgen voor je lichaam betekent dat je ook je brein moet trainen. Menno Siebinga, een Texelaar die alles weet over fit blijven, bedacht het Body & Breinfestival. Een weekend vol uitdaging, inspiratie en ontspanning. EN/OF ondersteunt het festival al sinds het begin en sponsort de site.

» Bekijk deze site

Groeten vanaf Texel auto

Videolux

Ondernemer John Smit zit boordevol ideeën. Hij staat tijdens het seizoen op Texelse pleinen en straten met een leuk videoconcept: degroetenvanaftexel. Hij filmt een persoonlijke vakantiegroet van gasten, die ze vervolgens via mail en online naar de thuisblijvers sturen. EN/OF maakte een opvallend ontwerp voor de auto. Kom je hem tegen? Doe ook ons de groeten!

Heidi Amende

Heidi Amende | Tekstschrijver, communicatieadviseur, eigenaar

Schrijft: beeldend en to the point
Oog: voor details
Podiumplek: in de band Suitcase
Geeft toe: dat ze Grey’s Anatomy kijkt
Wordt gewekt: door de kaskraker ‘Mama Se’ (K3), vertolkt door dochter Sarah (2,5)

Opdrachtgever

Trancevere

Website Strandpaviljoen Paal 9

Strandpaviljoen Paal 9

EN/OF mag verschillende strandpaviljoens tot haar klantenkring rekenen. Dit betekent overleggen met de klant aan het strand met de wind in je haar. Dit 'verzetje van de geest' leidt tot mooie producties. EN/OF ontwikkelde de huisstijl van Paal 9 (en zus 12) en vertaalde deze treffend door in de site.

» Bekijk deze site

Opdrachtgever

TVO

VVV Magazine

Opdrachtgever

VVV Magazine

Voor vakantiegangers die vooraf het 'Texelgevoel' willen opdoen, is er het Texel vakantiemagazine van de VVV. Met mooie eilandfoto's en een overzicht van de leukste slaapadressen op het eiland. EN/OF tekent voor het ontwerp en verzorgt het drukwerk.

Blom Boom folders

Blom Boom

Een tochtje met een garnalenkotter staat bij veel Texelgangers op het 'to-do-lijstje'. Stap je aan boord van de TX 10, TX 20 of TX 35, dan ben je verzekerd van een onvergetelijke tocht. De roemruchte vissers laten je kennismaken met alles wat zwemt in de Waddenzee. Een stukje Wadlopen of zeehonden spotten staat ook op het programma. EN/OF tekende voor het ontwerp, schreef teksten en regelde het drukwerk.

Opdrachtgever

Strandpaviljoen Paal 17

Website Gewoon aan het Werk

Opdrachtgever

De Bolder

Mensen met een beperking die prima aan de slag kunnen in het reguliere bedrijfsleven. De Bolder en gemeente Texel helpen ze op weg. Zodat ook deze groep Texelaars 'gewoon aan het werk kan.' EN/OF maakt de site, waarmee De Bolder en gemeente Texel hun kandidaten aan werkgevers presenteren.

» Bekijk deze site

De Lieuw bord

De Lieuw

Trek je wandelschoenen aan en ontdek de mooiste plekken in het Texelse land. De Lieuw laat je kennismaken met eilandse natuur. Er zijn routes voor doorgewinterde wandelaars en kortere ommetjes. Leuk voor kinderen: de trekpontjes over het kanaal. EN/OF vertelt de geschiedenis van het poldergebied via informatieborden.

VVV Vakantiebeurs flyer

VVV Texel

Het overgrote deel van de Texelgangers boekt een Texeltrip via VVV Texel. De marketingafdeling van dit Texelse boekings- en informatieplatform is jaarrond bezig om online en offline zichtbaar te zijn. EN/OF ondersteunt hen; we leveren ideeën en in het oog springende middelen.

Website Walter Project

Opdrachtgever

NIOZ Texel

Het WaLTER-project staat voor'Wadden Sea Long-Term Ecosysteem Research'. Het is een initiatief van een aantal instituten en organisaties dat meerjarige metingen en onderzoek in het Waddengebied uitvoert. Op de site kun je data en informatie vinden. Het NIOZ stapte met het ontwerp ons kantoor binnen; EN/OF verzorgde de technische kant.

» Bekijk deze site

Texeler brochure

Texelwool/Texeler wolfabriek

Het slaaplabel Texeler is al tientallen jaren beroemd om haar grondstof: goddelijk zachte schapenwol van Texelse schapen. Sinds de overname door slaaplabel en wolfabriek Texelwool maakt EN/OF de Texelerbrochure voor afnemers.

Mobiele site De Muy

De Muy

Bekijk deze site met uw mobiel

Kopwerk kalender

Stichting Kopwerk

Kopwerk is een onderwijskoepel die 25 protestants christelijke basisscholen in de kop van Noord-Holland aanstuurt. EN/OF maakt voor deze stichting onder andere de jaarkalender met inspirerende beelden en teksten. Hangt boven de bedden van zo'n 100 leraren en relaties!

Website CKV Texel

Opdrachtgever

OSG De Hogeberg

Texel is rijk aan kunst en cultuur. De OSG stimuleert jongeren om voorstellingen te zien of zelf workshops te volgen. Docenten CKV klopten bij EN/OF aan voor een spetterende site mét beheersysteem. Jongeren kunnen er online activiteiten kiezen en hun rapportages uploaden. Docenten kijken alles achter de schermen na. Bij goedkeuring gaat het licht op ‘groen’. Geen gedoe meer met Excellijstjes of vergeten verslagen in een tas. Iedereen is dankzij het systeem 24/7 op de hoogte!

» Bekijk deze site

VVV Wadsapp posters

Opdrachtgever

VVV Texel

Tekst

Sail advertentie

VVV Texel

Tientallen prachtige Tall Ships op de Reede van Texel. Het was voor één keer geen beeld uit vervlogen tijden, maar een indrukwekkend schouwspel anno 2013. Op de dijk bij Oudeschild kon je de windjammers spotten. De geur van versgebakken vis lokte je naar de haven, waar de kraampjes het rijke VOC-verleden verbeelden. Kunst- en cultuurliefhebbers genoten van allerlei optredens, waaronder die van bandoneonspeler Carel Kraayenhof. EN/OF ontwierp de flyer, schreef teksten en regelde het drukwerk.

Opdrachtgever

Bookzo

Opdrachtgever

Hotel Opdiek

De Noordkroon verzenddoos

De Noordkroon

Bestel je potjes bij De NoordKroon, dan krijg je geen fantasieloze verzenddoos, maar een complete eilandbeleving thuisgestuurd. De verpakking laat er geen misverstand over bestaan waar je online hebt geshopt! Boerin Renske lacht je toe en licht een tipje van de sluier op rond haar succesrecept. Doe je de deksel open, dan liggen de potjes in een bedje van wol. EN/OF houdt van creatieve uitdagingen en maakte een passend ontwerp, waarbij je 'rondje' langs de schapen maakt.

Krim Magazine

Opdrachtgever

De Krim

Een bladformule waar we trots op zijn. Het blad herbergt mooie inhoudelijke achtergrondverhalen en interviews met échte mensen. EN/OF ontwikkelde het concept en zorgde dat het magazine stond als een huis. We doen de vormgeving en schrijven artikelen.


Opdrachtgever

De Smulpot

Advertentie Peuterplezier

Opdrachtgever

Stichting Peuterplezier

Stichting Peuterplezier leidt de peuterspeelzalen in vier dorpen op het eiland. De leidsters leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van de Texelse peuters. EN/OF maakt teksten die potentiële ouders enthousiast maken voor de ontwikkeling van hun dreumes. Een tekst met een wervende en informatieve inslag.


Website De Bolder

De Bolder

De vraag van de directeur van deze sociale werkplaats: maak een site die laat zien hoe het personeel van De Bolder elke dag 'gewoon aan het werk' is voor tientallen opdrachtgevers door heel Nederland. Dit leidde tot een praktische site zonder toeters en bellen.

» Bekijk deze site

Opdrachtgever

Nioz

Website Bed aan de Duinen

Bed & breakfast Bed aan de Duinen

Foto's van strak opgemaakte bedden, sfeervolle kamers en een gezellig gedekte ontbijttafel met gebloemd servies. Een site over een bed and breakfast uit je dromen, waarop het beeld voor zich spreekt.

» Bekijk deze site

Stand De Wit Speciality Oils

De Wit Speciality Oils

De plant- fruit- en visoliën van De Wit worden wereldwijd verhandeld. Het Texelse familiebedrijf staat op tientallen beurzen om zichtbaar en in gesprek te blijven met wereldwijde afnemers. De Wit heeft op haar beurt de beursstand bij EN/OF afgenomen.

DBB huisstijl

Opdrachtgever

DBB Polderman & De Boer

Bij Texelduinen, verhuurder van bijzondere vakantiewoningen, hoort een passende huisstijl. Trendy, strak en met mooie natuurlijke eilandtinten.

zadelschaap VVV Texel

VVV Texel

Een leuke gimmick of nieuwe Texelambassadeur? In een brainstorm met VVV Texel zag het zadelschaap het levenslicht. Onderdeel van de najaarscampagne, waarvoor wij diverse uitingen maakten. Texelfans en bezoekers van de 50+-plusbeurs konden er eentje winnen. En mogelijk is er een hoofdrol voor hem weggelegd, zodra de lammetjes weer in de wei dartelen. Wordt vervolgd…

Website Kinderopvang Olmenhoeve

Kinderopvang Olmenhoeve Texel

Hoewel het geboortecijfer op Texel laag is, zijn er genoeg studerende of werkende ouders die een beroep doen op professionele opvang voor hun kroost. De Olmenhoeve is een kinderopvang in De Waal en Den Burg. Deze opvang is kind aan huis bij EN/OF. We ontwikkelden de huisstijl en maken doorlopend offline en online producties.


» Bekijk deze internetsite

Expositie

De Lieuw

EN/OF lekker op dreef! Expositie over de visserij in Oosterend gemaakt. Bezoekers van de Peperhof kijken hun ogen uit. En wij ook! Leuke samenwerking met Expotise, mooie opdracht van De Lieuw. Stap binnen en luister ook naar verhalen van enthousiaste vrijwilligers.

Texelduinen huisstijl

Opdrachtgever

Texelduinen

Bij Texelduinen, verhuurder van bijzondere vakantiewoningen, hoort een passende huisstijl. Trendy, strak en met mooie natuurlijke eilandtinten.

Wervingsfolder Ecomare

Ecomare

Ecomare staat met 300.000 bezoekers per jaar in de top 10 van Nederlandse musea. En is een gerespecteerde informatiebron over de Texelse natuur voor professionals en liefhebbers. EN/OF maakt voor deze toppubliekstrekker folders en zorgt ervoor dat het drukwerk om door een ringetje te halen is.

Opdrachtgever

Texel Duinen

Website Vincent Eilandkeuken

Opdrachtgever

Restaurant Vincent Eilandkeuken

Een eigenzinnige chef-kok met een duidelijk beeld voor ogen van de ideale site. EN/OF maakte hem, inclusief teksten. We weten uit ervaring: die gerechten die je aan de rand van het bos krijgt voorgeschoteld, zijn héérlijk.

» Bekijk deze site

EN/OF Ontwerp & Communicatie

EN/OF Ontwerp & Communicatie

EN/OF vertaalt je boodschap in een compact, beeldend of juist puntig verhaal. We schrijven siteteksten, achtergrondverhalen, sfeerartikelen, nieuwsbrieven, advertenties en alles wat je nodig hebt om je bedrijf in the picture te zetten.


Opdrachtgever

Holland Safe

Mobiele site Opduin

Hotel Opduin

Bekijk deze site met uw mobiel

Website Hotel Op Diek

Hotel Op Diek

Deze klant bezit een prachtig hotel op het oudste deel van Texel, aan de rand van het dorpje Den Hoorn. EN/OF zorgde ervoor dat het hotel, een authentieke stolpboerderij, online vindbaar is. Op de praktisch ingerichte site kun je de sfeer van het hotel proeven en direct boeken.

» Bekijk deze site

De Lieuw folders

De Lieuw

Agrarische natuurvereniging De Lieuw zette meerdere wandelpaden uit voor toerist en Texelaar. Via leuke boerommetjes ontdek je geheime plekjes in het Texelse land. En passant zie je de meest unieke plantensoorten en scheren weidevogels over je hoofd, druk kwetterend om hun nestjes veilig te stellen. EN/OF maakt de complete huisstijl voor De Lieuw, van folders tot borden in het landschap.

Website Salon Henri

Salon Henri

Een kapperszaak die al sinds 1936 bestaat. EN/OF maakte voor deze ervaren haar- en beautyspecialisten een eigentijdse website. Ook hebben we hen geholpen om de eerste stappen op Facebook te zetten.

» Bekijk deze site

Website Woutershok

Opdrachtgever

Camping Woutershok

't Woutershok is niet alleen een prachtige natuurcamping. Je krijgt er een warm welkom van familie De Graaf, die al jaren beheerder is. Met je caravan of tent sta je middenin het Texelse bos. Terwijl je de wind door de bomen hoort suizen, vergeet je alles om je heen. Relaxen puur sang. Het is dat wij geen doorgewinterde kampeerders zijn... Wie een kijkje neemt op de site, komt alvast in de stemming.

» Bekijk deze site

Website De Wit Speciality Oils

De Wit Speciality Oils

Ze vormen de basis van vitamines, crèmes en medicijnen: de oliën van De Wit Speciality Oils. Het familiebedrijf levert vanaf Texel en vanuit het Engelse North Lincolnshire plant- fruit- en visolie aan fabrikanten over de hele wereld. EN/OF rekent dit bedrijf uit 1978 al jaren tot haar vaste klantenkring. We maakten onder andere de website, leveren drukwerk en beursstands.

» Bekijk deze site

Sunbeats poster

Paal 17

Paal 17 organiseert jaarlijks het grootste dance-event op het strand van Texel. Na zonsondergang worden de beats steviger, de lichtshow booming. Landelijke topdj's, bekend van Dance Valley, draaien hun sets voor een publiek van 2000 man. EN/OF houdt wel van een feestje en staat elk jaar met de voeten in het zand te swingen. Het inspireerde ons tot de nieuwe stijl: we bedachten de naam SunBeats, ontwierpen de poster en flyer. Ook online zorgen we dat je op de hoogte blijft via Facebook en de Paal 17-site.

Opdrachtgever

Stichting Peuterplezier Texel

Opdrachtgever

De Noordkroon

VVV Dagje Texel

Opdrachtgever

VVV Texel

Tekst

Website De 12 Balcken

Taveerne De 12 Balcken

Je kunt ons ervoor wakker maken. De saté van De Balcken; wereldberoemd op Texel! Je drinkt er een lekkere wijn of bier bij. De Balcken heeft een heuse biersommelier in de gelederen. Tijdens de maandelijkse proeverij vertelt hij alle ins en outs, terwijl jij 'woorden omzet in daden'. EN/OF ontwierp en bouwde nieuwe site, De Balcken vult hem met verhalen en nieuws.

» Bekijk deze site

Website JoJo Texel

Opdrachtgever

JoJo Mode

Op het meest knusse plein van Texel vind je JOJO. Een modezaak waar je tip-top gekleed de deur uitgaat. Ondertussen ben je geholpen door Texelaars met kennis van de laatste modetrends. Ze gaan regelmatig naar de 'overkant' om de mooiste merken voor je in huis te halen. EN/OF maakt de site, waarop de eigenaren hun blog bijhouden en je ook online kunt shoppen via de webshop.

» Bekijk deze site

Opdrachtgever

Notariskantoor Hoogerheide

KNRM Lifeguard folder

KNRM

Een dagje strand is heerlijk. En lekker geruststellend: KNRM Lifeguards die paraat staan in geval van nood. De professionele strandwachten weten als geen ander hoe je veilig aan zee bivakkeert. In deze folder geven ze het 'publiek' nuttige tips. EN/OF helpt een handje mee en zorgde voor een duidelijk ontwerp, waarin je in no time op de hoogte bent van alles wat je zelf kunt doen.

Website Bremer Schilders

Opdrachtgever

Bremer Schilders

Het oudste schildersbedrijf van Texel huist in Oosterend. De schilders komen bij particulieren en bedrijven over de vloer. EN/OF laat virtueel het vakmanschap zien via de site, waarvoor wij het ontwerp en teksten verzorgden.

» Bekijk deze site